Sämpylät Leivontaseos

Tällä seoksella saat taiottua taikinasta 6 sämpylää. Ainesosat: Mantelijauho, Pofiber, Psyllium, ksantaani, leivinjauhe, suola.

Suolainen Piirakkapohja Leivontaseos

Saat maukkaat piirakat tehtyä ilman jauhoja. Resepti suolaisen piirakkapohjan leipomiseen. Tämä taikina riittää kahteen 25cm halkaisijaltaan olevaan alumiinivuokaan. Ainesosat: Pofiber, Psyllium, ksantaani, leivinjauhe, vuorisuola.

Saaristolaisleipä Leivontaseos

Voit tehdä maukkaan saaristolaisleivän valmiista seoksesta. Sopii VHH, ketogeeniseen ja gluteenittomaan ruokavalioon. Ainesosat: pellavansiemenrouhe, pellavansiemen, perunakuitu, karppisokeri, kaakaojauhe, ksantaani, leivinjauhe, suola, raakalakritsa.

Tumma Siemenleipä Leivontaseos

Tänä päivänä siemeniä sisältävästä leivästä on tullut erittäin suosittu. Tämä on täysin viljaton ja erittäin vähän hiilihydraatteja sisältävä seos. Ainesosat: pellavansiemen kokonainen ja rouhe, auringonkukansiemen, kurpitsansiemen, sesaminsiemen, chian siemen, vuorisuola, karppisokeri, ja leivinjauhe.

Makea Piirakkapohja Leivontaseos

Tällä seoksella saat taiottua makeanpiirakka pohjan lisäksi myös vaikka rahka- tai voisilmäpullat. Koko: taikinasta tulee 9 pikkupullaa. Vaihtoehtoisesti 2 piirakkapohjaa (halkaisija 25 cm). Ainesosat: Perunakuitu, mantelijauho, karppisokeri, Psyllium, Leivinjauhe, Kardemumma, vuorisuola ja Ksantaani.

Tumma Vuokaleipä Leivontaseos

Tumman leivän ystävälle, jolle viljatuotteet ei sovi. Tumma leipä on aina suomalaisten suosikki. Tässä leivässä ei ole ollenkaan jauhoja ja hiilihydraattien määrä on vähäinen – maista! Ainesosat: Pellavansiemen rouhe, Pofiber-perunakuitu, leivinjauhe ja vuorisuola.